Vi har udsolgt af alle størrelser træer- tak for i år og på gensyn i 2024

Juletræ til institutioner​

Leder du efter juletræ til institutionen hvor du arbejder, er du kommet til det rette sted. Vi leverer juletræer fra 1-10 meter til alle offentlige institutioner, indenfor postnumrene 1000-4000. Vi har fleksibel levering og gode priser på alle vores juletræer . Du kan også få leveret julepynt samt monteret en fod på træet. Ønsker du EAN-betaling kan vi også hjælpe med det. Alt du skal gøre et at skrive til info@juletraeet.dk

Vælg dit juletræ til institution fra listen her:

Husk at vores juletræer er dyrket i Danmark og vi fælder først lige før levering. Dette sikrer et friskt træ med klare farver frem til jul. 

Aldrig har det været lettere at bestille juletræ

Friske danske nordmann juletræer leveret til din dør
DANSKE TRÆER

Friske juletræer fældet i Danmark

Vi fælder dit juletræ lige før levering. Det sikrer et træ med klare farver og lang holdbarhed

Tilfredshedsgaranti

Vi gør os umage, når vi udvælger dit træ. Fuld tilfredshed eller også leverer vi et nyt træ til din bopæl

Vi giver prisgaranti på juletræer

Prisgaranti

Vi giver prisgaranti og sikrer dig det billigste træ - uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vi leverer til døren

Vi leverer dit nyfældede juletræ til døren og bærer op med et smil, hvis du har brug for det

Mest populære juletræer til institutioner

De fleste institutioner vælger disse størrelser, når de skal bestille juletræ

Leder du efter et juletræ højere end 4 meter?

Skal du bestille juletræ til institutionen?

I juletiden er der Intet som pryder jeres institution smukkere, end store flotte juletræer på gangene, foran indgangen eller der hvor i spiser.

Ønsker du at bestille et juletræ mellem 150-400cm kan du gøre det nemt via vores webshop. Ønsker du at betale med EAN-betaling eller ønsker du et juletræ højere end 4 meter kan du kontakte os her

Vi befinder os i en process hvor vi næste forventer at få en certificering som bæredygtig juletræsproducent. Vi følger alle retningslinjer for miljøvenlig træproduktion.

Vi bruger moderne teknologi til at sikre at du får et juletræ der står snorlige. Skulle det mod forventning være skævt, kan du benytte vores tilfredshedsgaranti

Vi leverer juletræet på den dato, du har angivet til ordren.
Levering af juletræer er noget andet end levering af genstande som tøj,smykker og sportsudstyr. Derfor kan et præcist tidspunkt være svært at give. Bor du i etageejendom og er du ikke hjemme når vi leverer ringer vi på hos dine naboer og stiller træet foran din hoveddør. Bor du i hus med egen indkørsel kan du angive i ordren hvor vi må stille træet.

Vi producerer udelukkende juletræer af arten Nordmann som har en kraftig nål, en smuk mørkegrøn farve og det juletræ med den længste holdbarhed. Hele året bruges på at pleje juletræerne og så vi kan levere i højeste kvalitet.

Vi kan være leveringsdygtige af træer fra 1-10 meter. Har du ønske om at købe et træ træ højere end det du ser i webshoppen, kan du altid skrive til info@juletraeet.dk og høre om dine muligheder

Bestiller du dit juletræ hos os, kan du også få det hentet efter jul. Bestiller du afhentning af dit juletræ, vil du senest den 20 december få besked om hvornår vi afhenter det. Afhentning koster 200,- og dækker udelukkende chaufførens udgifter.

Vi forhandler juletræsfødder i højeste kvalitet og med garanti for, at du modtager et snorlige juletræ. Med moderne tekniker borer vi hullet og monterer foden på juletræet inden vi leverer det til dig. Materialet er egetræ, som er ubehandlet i en klassisk. Køber du juletræsfod til træer mellem 3-4 meter har vi special fremstillet en juletræsfod som er billig og som i kan bruge år efter år.

Juletræer er den primære varer vi forhandler. Julepynten er tiltænkt dig der alligevel skal have et juletræ og finder god service i at kunne bestille en lyskæde, nogle julekugler eller noget helt tredie (link til julepynt)