Vi har udsolgt af alle størrelser træer- tak for i år og på gensyn i 2024

Juletræ til virksomheder

Leder du efter juletræ til din virksomhed, er du kommet til det rette sted. Vi leverer juletræer fra 1-10 meter til store og små virksomheder inden for postnumrene 1000-4000.

Vi har fleksibel levering og gode priser på alle vores juletræer og vi kan også levere med julepynt samt fod.

Vælg dit juletræ til virksomheden fra listen her:

Husk at vores juletræer er dyrket i Danmark og vi fælder først lige før levering. Dette sikrer et friskt træ med klare farver frem til jul. 

Aldrig har det været lettere at bestille juletræ

Friske danske nordmann juletræer leveret til din dør
DANSKE TRÆER

Friske juletræer fældet i Danmark

Vi fælder dit juletræ lige før levering. Det sikrer et træ med klare farver og lang holdbarhed

Tilfredshedsgaranti

Vi gør os umage, når vi udvælger dit træ. Fuld tilfredshed eller også leverer vi et nyt træ til din bopæl

Vi giver prisgaranti på juletræer

Prisgaranti

Vi giver prisgaranti og sikrer dig det billigste træ - uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vi leverer til døren

Vi leverer dit nyfældede juletræ til døren og bærer op med et smil, hvis du har brug for det

vi har bla. leveret til disse virksomheder

Mest populære juletræer til virksomheder

De fleste virksomheder vælger disse størrelser, når de skal bestille juletræ

Leder du efter et juletræ højere end 4 meter?

Skal du bestille juletræ til jeres virksomhed?

I juletiden, er der Intet som pryder jeres virksomhed smukkere, end store flotte juletræer på gangene, foran butiksdøren, ved receptionen, der hvor i spiser eller noget helt femte. 

Vi har erfaring med at levere juletræer til små og store virksomheder i alle mængder. Træerne leveres både med og uden pynt samt fod hvis i ønsker og vi kan også være behjælpelige med opsætningen.

Ønsker du at bestille et juletræ mellem 150-400cm kan du gøre det nemt via vores webshop. Ønsker du at bestile juletræ højere end 4 meter bedes du skrive til os her.

Vi bliver oftest spurgt om

Nej, du behøver ikke være hjemme for at tage imod dit juletræ. 

Hvis du bor du i etageejendom

Er du ikke hjemme, når vi leverer, ringer vi på hos dine nabo og stiller træet foran indgangen til din lejlighed. Skulle vi mod forventning ikke få adgang til din opgang, kontakter vi dig for at aftale ny levering uden beregning.   

Hvis du bor i hus
Bor du i hus med egen indkørsel, skal du bare angive i ordren hvor vi må stille træet.

Ja, vi går også op i miljøet, og derfor er vores juletræer naturligvis bæredygtige. Vores jordbehandling er helt i tråd med dyrkningsprincipperne beskrevet i IPM (integreret plantebeskyttelse), som er udarbejdet af Miljøstyrelsen.

Ja, vi producerer udelukkende juletræer af arten Nordmann som har en kraftig nål, en smuk mørkegrøn farve og det juletræ med den længste holdbarhed. På den måde er du sikker på, at få smukt træ, også når der skal danses omkring. 

Ja, når du bestiller dit juletræ hos os, kan du også få det hentet efter jul. Afhentning koster 200,- og dækker udelukkende chaufførens udgifter.

Det er helt op til dig. Når du bestiller, kan du tilvælge juletræsfod. Vi forhandler kun juletræsfødder i højeste kvalitet og med garanti for, at dit træ står helt lige. Med moderne teknikker borer vi hullet og monterer foden på juletræet, inden vi leverer det til dig. Materialet er ubehandlet egetræ, så det fremstår som en klassisk juletræsfod. 

Ønsker du juletræsfod til træer mellem 3-4 meter, har vi specialfremstillet en juletræsfod som er billig, og som I kan bruge år efter år.

Ja, vi gør os umage for, at dit juletræ står helt lige. Vi benytter os af  en moderne boreteknik, som ikke overlader noget til tilfældighederne. Skulle det mod forventning være skævt, kan du benytte vores tilfredshedsgaranti.

Ja, vi er også leveringsdygtige af juletræer op til 10 meter. Har du ønske om at købe et træ træ højere end det du ser i webshoppen, kan du altid skrive til info@juletraeet.dk så finder vi en løsning.