Levering af juletræer

Når dit juletræ leveres, spørger mange hvor længe det kan holde, hvad tid på dagen vi leverer – hvordan du bedst behandler træet og mange andre spørgsmål, som vi ønsker at besvare i denne artikel. At levere juletræ til din adresse er en proces som vi har forfinet over mange år. I mere end 30 år har vi arbejdet med juletræer og oplevet hvad går godt, og hvor der er plads til forbedring. Alt denne viden har vi samlet på juletræet.dk, hvor vi arbejder stenhårdt på at levere de flotteste træer vi kan finde og sikre den bedste jul.

Fra skoven til ladet
Vi ved at du ønsker et frisk juletræ som holder helt til juleaften. Derfor går vi i skoven flere gange i løbet af december for at sikre holdbare træer. Det er den vigtigste vej til et flot træ med friske nåle, og vi sikrer derved at træet er fældet så tæt på datoen for levering til dig. I vores plantage på Fyn, dyrker vi træerne efter strenge danske statslige – og kommunale regler, suppleret med lokale hensyn til flora og fauna. I sommeren 2022 blev vi certificerede med ”Bæredygtige Naturtræer

Fra ladet til lageret
Når vi har fældet dit juletræ sørger vi for, at træet opbevares stående, så det ikke ligger i en bunke, hvor de nederste træer bliver mast. På denne måde bliver juletræet udsat for mindst muligt belastning, så det holder sin form og nåle.

Fra lageret til dig
Alle træer er nøje udvalgt efter strikse kvalitetskriterier. Inden det når din adresse er juletræet besigtiget så vi ved, at det lever op til den standard vi selv vil have stående i vores egen stue. Vi pakker bilen således, at vi kan levere så mange træer som muligt i samme område. På denne måde laver vi både en effektiv leveringsplan og sparer på brændstoffet af hensyn til miljøet.

Når træet ankommer
Når du bestiller juletræ med levering er du garanteret, at du får dit juletræ som aftalt. Vi har svært ved at præcisere leveringstidspunkt, da både trafikforholdene og størrelsesfordelingen er afgørende for tidsforbruget.

Hvordan opbevarer jeg bedst juletræet
Når du modtager dit juletræ, er det en god ide at pakke det ud med det samme og lade det stå uden for den første nat hvis muligt. Vi leverer kun Nordmannsgran, som typisk er det juletræ der holder allerlængst på nålene og klarer sig bedste når det bliver stillet indenfor i varmen. Flere forsøg har vist, at selvom juletræet kommer indenfor og stå i starten af december holder det fortsat pænt på sin nåle.

Aldrig har det været lettere at få leveret juletræ

Friske danske nordmann juletræer leveret til din dør
DANSKE TRÆER

Friske juletræer fældet i Danmark

Vi fælder dit juletræ lige før levering. Det sikrer et træ med klare farver og lang holdbarhed

Tilfredshedsgaranti

Vi gør os umage, når vi udvælger dit træ. Fuld tilfredshed eller også leverer vi et nyt træ til din bopæl

Vi giver prisgaranti på juletræer

Prisgaranti

Vi giver prisgaranti og sikrer dig det billigste træ - uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vi leverer til døren

Vi leverer dit nyfældede juletræ til døren og bærer op med et smil, hvis du har brug for det

Mest populære juletræer

De fleste vælger disse størrelser, når de skal bestille juletræ

Leder du efter et juletræ højere end 4 meter?

Skal du have juletræ leveret?

I juletiden er der Intet som pryder jeres hjem eller virksomhed smukkere, end store flotte juletræer på gangene, foran indgangen eller der hvor i spiser.

Ønsker du at bestille et juletræ mellem 150-400cm kan du gøre det nemt via vores webshop. Ønsker du at betale med EAN-betaling eller ønsker du et juletræ højere end 4 meter kan du kontakte os her

Vi befinder os i en process hvor vi næste forventer at få en certificering som bæredygtig juletræsproducent. Vi følger alle retningslinjer for miljøvenlig træproduktion.

Vi bruger moderne teknologi til at sikre at du får et juletræ der står snorlige. Skulle det mod forventning være skævt, kan du benytte vores tilfredshedsgaranti

Vi leverer juletræet på den dato, du har angivet til ordren.
Levering af juletræer er noget andet end levering af genstande som tøj,smykker og sportsudstyr. Derfor kan et præcist tidspunkt være svært at give. Bor du i etageejendom og er du ikke hjemme når vi leverer ringer vi på hos dine naboer og stiller træet foran din hoveddør. Bor du i hus med egen indkørsel kan du angive i ordren hvor vi må stille træet.

Vi producerer udelukkende juletræer af arten Nordmann som har en kraftig nål, en smuk mørkegrøn farve og det juletræ med den længste holdbarhed. Hele året bruges på at pleje juletræerne og så vi kan levere i højeste kvalitet.

Vi kan være leveringsdygtige af træer fra 1-10 meter. Har du ønske om at købe et træ træ højere end det du ser i webshoppen, kan du altid skrive til info@juletraeet.dk og høre om dine muligheder

Bestiller du dit juletræ hos os, kan du også få det hentet efter jul. Bestiller du afhentning af dit juletræ, vil du senest den 20 december få besked om hvornår vi afhenter det. Afhentning koster 200,- og dækker udelukkende chaufførens udgifter.

Vi forhandler juletræsfødder i højeste kvalitet og med garanti for, at du modtager et snorlige juletræ. Med moderne tekniker borer vi hullet og monterer foden på juletræet inden vi leverer det til dig. Materialet er egetræ, som er ubehandlet i en klassisk. Køber du juletræsfod til træer mellem 3-4 meter har vi special fremstillet en juletræsfod som er billig og som i kan bruge år efter år.

Juletræer er den primære varer vi forhandler. Julepynten er tiltænkt dig der alligevel skal have et juletræ og finder god service i at kunne bestille en lyskæde, nogle julekugler eller noget helt tredie (link til julepynt)