Levering af juletræ

Levering af juletræ

Når dit juletræ leveres, spørger mange hvor længe det kan holde, hvad tid på dagen vi leverer, hvordan du bedst behandler træet og mange andre spørgsmål, som vi ønsker at besvare i denne artikel. At levere juletræ til din adresse er en proces som vi har forfinet over mange år. I mere end 30 år har vi arbejdet med juletræer og oplevet hvad går godt, og hvor der er plads til forbedring. Alt denne viden har vi samlet på juletræet.dk, hvor vi arbejder stenhårdt på at levere de flotteste træer vi kan finde og sikre dig den bedste jul. Fra skoven til ladet Vi ved at du ønsker et frisk juletræ som holder helt til juleaften. Derfor går vi i skoven flere gange i løbet af december for at sikre holdbare træer. Det er den vigtigste vej til et flot træ med friske nåle, og vi sikrer derved at træet er fældet så tæt på datoen for levering til dig. I vores plantage på Fyn, dyrker vi træerne efter strenge danske statslige – og kommunale regler, suppleret med lokale hensyn til flora og fauna. I sommeren 2022 blev vi certificerede med ”Bæredygtige Naturtræer”.

Fra ladet til lageret

Når vi har fældet dit juletræ sørger vi for, at træet opbevares stående, så det ikke ligger i en bunke, hvor de nederste træer bliver mast. På denne måde bliver juletræet udsat for mindst muligt belastning, så det holder sin form og nåle.

Fra lageret til dig

Alle træer er nøje udvalgt efter strikse kvalitetskriterier. Inden det når din adresse er juletræet besigtiget så vi ved, at det lever op til den standard vi selv vil have stående i vores egen stue. Vi pakker bilen således, at vi kan levere så mange træer som muligt i samme område. På denne måde laver vi både en effektiv leveringsplan og sparer på brændstoffet af hensyn til miljøet.

Når træet bliver leveret

Når du bestiller juletræ med levering er du garanteret, at du får dit juletræ som aftalt. Vi har svært ved at præcisere leveringstidspunkt, da både trafikforholdene og størrelsesfordelingen er afgørende for tidsforbruget.

Sådan opbevarer du juletræet

Når du modtager dit juletræ, er det en god ide at pakke det ud med det samme og lade det stå uden for den første nat hvis muligt. Vi leverer kun Nordmannsgran, som typisk er det juletræ der holder allerlængst på nålene og klarer sig bedste når det bliver stillet indenfor i varmen. Flere forsøg har vist, at selvom juletræet kommer indenfor og stå i starten af december holder det fortsat pænt på sin nåle.

Aldrig har det været lettere at bestille juletræ

Friske danske nordmann juletræer leveret til din dør
DANSKE TRÆER

Friske juletræer fældet i Danmark

Vi fælder dit juletræ lige før levering. Det sikrer et træ med klare farver og lang holdbarhed

Tilfredshedsgaranti

Vi gør os umage, når vi udvælger dit træ. Fuld tilfredshed eller også leverer vi et nyt træ til din bopæl

Vi giver prisgaranti på juletræer

Prisgaranti

Vi giver prisgaranti og sikrer dig det billigste træ - uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vi leverer til døren

Vi leverer dit nyfældede juletræ til døren og bærer op med et smil, hvis du har brug for det

Mest populære juletræer til levering

De fleste virksomheder og private vælger disse størrelser, når de skal have juletræ leveret

Leder du efter et juletræ højere end 4 meter?

<Skal du have juletræ leveret?

I juletiden, er der Intet som pryder jeres virksomhed smukkere, end store flotte juletræer på gangene, foran butiksdøren, ved receptionen, der hvor i spiser eller noget helt femte. 

Vi har erfaring med at levere juletræer til små og store virksomheder i alle mængder. Træerne leveres både med og uden pynt samt fod hvis i ønsker og vi kan også være behjælpelige med opsætningen.

Ønsker du at bestille et juletræ mellem 150-400cm kan du gøre det nemt via vores webshop. Ønsker du at bestile juletræ højere end 4 meter bedes du skrive til os her.

Vi bliver oftest spurgt om

Nej, du behøver ikke være hjemme for at tage imod dit juletræ. 

Hvis du bor du i etageejendom

Er du ikke hjemme, når vi leverer, ringer vi på hos dine nabo og stiller træet foran indgangen til din lejlighed. Skulle vi mod forventning ikke få adgang til din opgang, kontakter vi dig for at aftale ny levering uden beregning.   

Hvis du bor i hus
Bor du i hus med egen indkørsel, skal du bare angive i ordren hvor vi må stille træet.

Ja, vi går også op i miljøet, og derfor er vores juletræer naturligvis bæredygtige. Vores jordbehandling er helt i tråd med dyrkningsprincipperne beskrevet i IPM (integreret plantebeskyttelse), som er udarbejdet af Miljøstyrelsen.

Ja, vi producerer udelukkende juletræer af arten Nordmann som har en kraftig nål, en smuk mørkegrøn farve og det juletræ med den længste holdbarhed. På den måde er du sikker på, at få smukt træ, også når der skal danses omkring. 

Ja, når du bestiller dit juletræ hos os, kan du også få det hentet efter jul. Afhentning koster 200,- og dækker udelukkende chaufførens udgifter.

Det er helt op til dig. Når du bestiller, kan du tilvælge juletræsfod. Vi forhandler kun juletræsfødder i højeste kvalitet og med garanti for, at dit træ står helt lige. Med moderne teknikker borer vi hullet og monterer foden på juletræet, inden vi leverer det til dig. Materialet er ubehandlet egetræ, så det fremstår som en klassisk juletræsfod. 

Ønsker du juletræsfod til træer mellem 3-4 meter, har vi specialfremstillet en juletræsfod som er billig, og som I kan bruge år efter år.

Ja, vi gør os umage for, at dit juletræ står helt lige. Vi benytter os af  en moderne boreteknik, som ikke overlader noget til tilfældighederne. Skulle det mod forventning være skævt, kan du benytte vores tilfredshedsgaranti.

Ja, vi er også leveringsdygtige af juletræer op til 10 meter. Har du ønske om at købe et træ træ højere end det du ser i webshoppen, kan du altid skrive til info@juletraeet.dk så finder vi en løsning.