Om vores juletræer

På Tvekærgård ved Assens har vi mere end 40 års erfaring med pleje og dyrkning af juletræer. På markerne nord for byen dyrkes træerne efter de mest moderne teknikker og med mest omsorg for miljøet.

Nordmann Juletræer fra Tvekærgård

Vi producerer udelukkende juletræer af arten Nordmann som har en kraftig nål, og en smuk mørkegrøn farve. Hele året bruges på at pleje træerne og passe arealerne ved Tvekærgård så et højt kvalitetsniveau opnås. Gennem de sidste 10 år er arealerne udvidet til at omfatte knap 25 hektar, hvor en nøje planlagt plantningsstrategi sikrer en jævn leveringssikkerhed i omegnen af 13.000 træer om året.

Se vores juletræskultur fra oven

Vores delvise sprøjtefrie jordbehandling er i tråd med dyrkningsprincipperne beskrevet i IPM

Alle vores juletræer tilses individuelt op til fem gange om året i forbindelse med de forskellige arbejdsprocesser. Træerne produceres med et minimalt forbrug af ukrudtsmidler. Vi har udskiftet en stor del af vores ukrudtssprøjtning med mekanisk renholdelse. På den måde er vores  jordbehandling i tråd med dyrkningsprincipperne. Vi er tæt på at få vores juletræer certificeret ‘bæredygtige’ beskrevet i IPM (som skal bidrage til at gøre landbrugsproduktionen mindre afhængig af pesticider) 

Vi glæder os til at levere juletræerne til din hoveddør

Søren Carl Storm
Indehaver af Tvekærgård Juletræsproduktion ved Assens og medindehaver af juletræet.dk

find os her