Leder du efter et juletræ højere end 2,5 meter?

Så er du kommet til det rette sted. Vores sortiment af juletræer spænder fra 1 til 4 meter i højden. Juletræer højere end 2,5 meter kræver ofte en anden håndtering end mindre træer. Ønsker du at bestille et juletræ højere end 2,5 meter bedes du udfylde formularen nedenfor, og vi kontakter dig i en fart.

Du kan også sende en mail til info@juletraeet.dk

Om træerne
Vi har fleksibel levering og gode priser på alle vores juletræer, og vi kan også levere med julepynt samt fod.

Vores store juletræer er mere end bare dekorationer. De er en del af vores danske juletradition og afspejler vores engagement i bæredygtigt skovbrug. Ved at vælge vores træer køber du ikke kun lokale juletraditioner, men bidrager også til bevarelsen af vores smukke natur og støtter den bæredygtige dagsorden.

Ønsker du et juletræ mindre end 2,5 meter kan du vælge dem fra webshoppen her:

Husk at vores bæredygtige juletræer er dyrket i Danmark og vi fælder dem først lige før levering. Dette sikrer et friskt træ med klare farver frem til jul.

Klik herunder for at bestille juletræer under 2,5 meter direkte fra vores webshop
DANSKE TRÆER
vi har bla. leveret til disse virksomheder

Vi bliver oftest spurgt om

Nej, du behøver ikke være hjemme for at tage imod dit juletræ. 

Hvis du bor du i etageejendom

Er du ikke hjemme, når vi leverer, ringer vi på hos dine nabo og stiller træet foran indgangen til din lejlighed. Skulle vi mod forventning ikke få adgang til din opgang, kontakter vi dig for at aftale ny levering uden beregning.   

Hvis du bor i hus
Bor du i hus med egen indkørsel, skal du bare angive i ordren hvor vi må stille træet.

Ja, vi går også op i miljøet, og derfor er vores juletræer naturligvis bæredygtige. Vores jordbehandling er helt i tråd med dyrkningsprincipperne beskrevet i IPM (integreret plantebeskyttelse), som er udarbejdet af Miljøstyrelsen.

Ja, vi producerer udelukkende juletræer af arten Nordmann som har en kraftig nål, en smuk mørkegrøn farve og det juletræ med den længste holdbarhed. På den måde er du sikker på, at få smukt træ, også når der skal danses omkring. 

Ja, når du bestiller dit juletræ hos os, kan du også få det hentet efter jul. Afhentning koster 200,- og dækker udelukkende chaufførens udgifter.

Det er helt op til dig. Når du bestiller, kan du tilvælge juletræsfod. Vi forhandler kun juletræsfødder i højeste kvalitet og med garanti for, at dit træ står helt lige. Med moderne teknikker borer vi hullet og monterer foden på juletræet, inden vi leverer det til dig. Materialet er ubehandlet egetræ, så det fremstår som en klassisk juletræsfod. 

Ønsker du juletræsfod til træer mellem 3-4 meter, har vi specialfremstillet en juletræsfod som er billig, og som I kan bruge år efter år.

Ja, vi gør os umage for, at dit juletræ står helt lige. Vi benytter os af  en moderne boreteknik, som ikke overlader noget til tilfældighederne. Skulle det mod forventning være skævt, kan du benytte vores tilfredshedsgaranti.

Ja, vi er også leveringsdygtige af juletræer op til 10 meter. Har du ønske om at købe et træ træ højere end det du ser i webshoppen, kan du altid skrive til info@juletraeet.dk så finder vi en løsning.